Over ons

Innuendo-lederwaren is al jaren aanwezig op de jaarmarkten en braderie├źn in Nederland 180 stuks door het gehele land. Wij werken vanuit onze verkoop wagen die wij hier speciaal voor hebben laten bouwen voor ons gemak en uw overzicht . http://innovantrailers.nl/projecten/innuendo

Ons assortiment bestaat uitsluitend uit portemonnees en aanverwante artikelen in een hoger segment, dit zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. En u als klant kunnen behouden. Bij ons is de klant nog steeds koning ook op het internet. Mocht er onverhoopt iets mis gaan ,wat natuurlijk altijd kan dan zorgen wij voor een nette oplossing .

Op het moment zijn wij bezig met de site in een nieuw jasje te steken, echter u kunt gewoon bestellen.

De opmaak is inmiddels veranderd, nu zullen alle foto's nog worden aangepast voor een beter overzicht.

Wij hopen hier eind  2020 mee klaar te zijn.

Bezoekt u ons liever op de markt of aan de zaak u bent van harte welkom de koffie staat niet klaar maar is zo gezet, een telefoontje en we laten weten wanneer we bij u in de buurt zijn. Voor bezoek aan de zaak graag een telefoontje om te voorkomen dat u aan een gesloten deur komt. Langskomen in de avonduren of in het weekend is meestal geen probleem.

Zoekt u een oud model wij gaan er voor u achteraan, stuur zoveel mogelijk foto's van de portemonnee en de maat naar ons email adres en meestal kunnen we u helpen. Als wij hem gevonden hebben nemen we contact met u op. Dit geheel zonder verplichtingen U kunt natuurlijk ook altijd even bellen Mob: 0613674373 .