Zwarte Dames portemonnees

Deze serie dames portemonnees is vervaardigd uit mooie en zeker stevige leer soorten , wij hebben ons best gedaan om veel welbekende modellen on ons assortiment op te nemen . Een kwaliteit die jaren mee zal gaan. En er zal dan ook in de loop der tijd een groot assortiment aan toegevoegd worden.
Op deze pagina hebben wij voor u alle zwarte dames portemonnees van het merk OI gefilterd . De meeste portemonnees zijn verkrijgbaar in 3 kleuren
RFID safe

OI kleine hoge billfold 105

Deze zwarte portemonnee is mooi klein en geschikt voor dames en heren , hij is dubbel gestikt RFID safe en er is ruimte voor 10 creditcards.
RFID safe

OI Billfold met cardprotector Zwart / anti skim 106

De welbekende zwarte portemonnee met de Figuretta cardprotector RFID safe en mooi compact.De topper van de laatste jaren.Ook de pasjes naast de cardprotector zijn RFID safe
RFID safe

OI Overslag portemonnee uitgebreid Groot zwart / Anti skim 107

Deze Zeer ruime Portemonnee van het merk OI is zeer uitgebreid .De portemonnee is dubbel gestikt en geheel RFID safe. Door de dubbele drukker kan de portemonnee altijd gesloten worden . Van een mooie rundleder soort vervaardigd Door de rits binnenin heeft u goed overzicht over uw kleingeld.

RFID safe

OI Billfold met cardprotector groot Zwart / anti skim 115

De welbekende zwarte portemonnee met de Figuretta cardprotector RFID safe en mooi compact.De topper van de laatste jaren.Ook de pasjes achter de cardprotector zijn RFID safe / anti skim
RFID safe

OI Billfold met cardprotector groot Zwart / anti skim 115VBL

De welbekende portemonnee met de Figuretta cardprotector RFID safe en mooi compact.De topper van de laatste jaren.Ook de pasjes achter de cardprotector zijn RFID safe / anti skim
RFID safe

OI Dames overslag portemonnee RFID protected 118

Een traditioneel model van OI een envelop portemonnee een wat ouder model nog steeds gewild RFID protected en Helemaal dubbel gestikt Dit is een aanrader.
RFID safe

OI Dames Euro portemonnee linkshandig zwart 119

Deze portemonnee van het merk OI is zeer geschikt voor linkshandige dames.De pasjes vakjes zijn namelijk omgedraaid zodat u nooit een pasje kunt verliezen.De portemonnee is in zijn geheel RFID safe en dubbel gestikt .

RFID safe

OI Beugel portemonnee zwart 120

Al jaren bij de oudere onder ons een zeer gewild model. Echter nu de laatste jaren hebben de jongere de beugel portemonnee ook ontdekt.
RFID safe

OI Huishoudportemonnee / beugelportemonnee 121

De originele beugel portemonnee van het merk OI . Met de welbekende beugel voor het kleingeld .In de beugel vindt u 1vak. Genoeg ruimte voor pasjes en een zichtvak voor bv foto's . Natuurlijk is de hel portemonnee RFID safe.
RFID safe

OI Europortemonnee met bak voor kleingeld Zwart 135

Deze portemonnee van OI is geheel RFID safe Dus veilig tegen skimmen .Voorzien van een flinke bak voor kleingeld.De portemonnee is dubbel gestikt en alle passenvakken zijn ook gestikt dit alles komt ten goede van de levensduur.De portemonnee is uitgevoerd in mooi rundleder
RFID safe

OI Billfold met cardprotector en 9 extra pasjesvakjes Zwart / anti skim 144

De welbekende zwarte portemonnee met de Figuretta cardprotector RFID safe en mooi compact.De topper van de laatste jaren.Ook de pasjes naast de cardprotector zijn RFID safe
RFID safe

OI Billfold met cardprotector en 3 extra pasjes Zwart / anti skim 145

Veel verkocht zwart model van OI met de FIGURETTA cardprotector . beschermd uw pasjes tegen skimmen en beschadiging .In de cardprotector kunnen maximaal 6 pasjes maar minder is geen probleem ze vallen er niet uit. De gehele portemonnee is ook RFID safe
RFID safe

OI Ritsportemonnee met cardprotector / anti skim 147

Deze  ritsportemonnee van het merk OI is een dames portemonnee met veel ruimte gemaakt uit een  leder.  Met een dubbele drukker zodat deze portemonnee altijd sluit.
RFID safe

OI Portemonnee Klein zwart / anti skim 150

Deze zwarte portemonnee van het merk OI is makkelijk voor op stap of op vakantie . Hij is dubbel gestikt en is geheel RFID safe , ruimte voor biljetten kleingeld en pasjes
RFID safe

OI Beugelportemonnee Middel zwart 158

Een mooi compact portemonneetje van het merk OI . Met de welbekende beugel voor het kleingeld .In de beugel vindt u 2 vakken. Genoeg ruimte voor pasjes en een zichtvak voor bv foto's . Natuurlijk is de hel portemonnee RFID safe.
RFID safe

OI Beugelportemonnee Groot zwart 159

Deze beugelportemonnee van het merk OI is een al wat ouder model maar toch nog steeds zeer gewild. Vooral bij de wat oudere dames is dit een model wat herinneringen ophaalt ,maar nu in een nieuw jasje met meer mogelijkheden voor pasjes en helemaal |RFID safe. 
RFID safe

OI Beugelportemonnee Kort Zwart 160

Deze portemonnee van het merk OI is makkelijk voor op stap of op vakantie . Hij is dubbel gestikt en is geheel RFID safe , ruimte voor biljetten kleingeld en pasjes
RFID safe

OI Korte europortemonnee vacht zwart 163

Een portemonnee van het merk OI met echt vacht ( Geit ) de portemonnee is geheel van rundleder en de vacht is geit .Dit zal dit jaar weer de modetrend worden . Natuurliijk zal de vacht onderling verschillen maar u kunt Altijd bij de opmerkingen laten weten bv veel zwart of veel wit .Helemaal RFID safe.
RFID safe

OI Overslagportemonnee smal vacht 167

Overslagportemonnee van OI RFID safe dit is een kleine maat. U moet dus alle biljetten 1 x vouwen met uitzondering van het 5 euro biljet.
RFID safe

OI Beugelportemonnee Zwart 197

De originele huishoudportemonnee wordt nog regelmatig verkocht . Dit model van OI is dan ook nog steeds verkrijgbaar in 3 kleuren .Hij is dubbel gestikt en helemaal RFID safe.
RFID safe

OI Dames ritsportemonnee / anti skim 218

Nieuw in ons assortiment
RFID safe

OI Dames portemonnee middel dubbel geldvak 220

Deze dames portemonnee is door zijn indeling kleiner maar wel wat dikker dan de meeste portemonnees maar door de perfecte indeling is deze portemonnee zeer overzichtelijk
Nieuw

OI beugel portemonnee klein 261

Nieuw in ons assortiment
RFID safe

OI Wiener schachtel met pasjes / Anti skim 271

OI zwarte wiener schachtel is ook zeer geschikt voor mensen die maar een hand kunnen gebruiken.
RFID safe

OI Kleine hoge boekje afgesloten met rits 274

OI zwarte billfold geheel leder RFID safe en dubbel gestikt.
RFID safe

OI Dames overslag portemonnee bak 279

Nieuw in ons assortiment
RFID safe

OI Dames rits groot / RFID safe 283

Een Portemonnee voor jaren degelijk en zeer sterk.
Nieuw

OI Dames overslag portemonnee groot 285

Nieuw in het assortiment
RFID safe

OI Europortemonnee Kort Zwart 300

Deze Europortemonnee van het merk OI is aangepast met een bak voorop die met een drukker sluit zodat u meer kleingeld in de portemonnee kwijt kunt . De Europortemonnee heeft een Harmonica bodem zodat het in zijn geheel een hele ruime damesportemonnee is.
RFID safe

OI Europortemonnee vacht zwart 302

Een portemonnee van het merk OI met echt vacht ( Geit ) de portemonnee is geheel van rubdleder en de vacht is geit .Dit zal dit jaar weer de modetrend worden . Natuurliijk zal de vacht onderling verschillen maar u kunt Altijd bij de opmerkingen laten weten bv veel zwart of veel wit .Helemaal RFID safe.
RFID safe

OI Luxe uitgebreide ritsportemonnee in zwart leder 304

Met ruimte voor mobiel
RFID safe

OI dames portemonnee met schouderbandje 284

Met ruimte voor mobiel

RFID safe

mini beursje 252

Biljetten 1 x vouwen in
de lengte
RFID safe

OI klein overslag portemonneetje 355

Klein beursje met veel ruimte
RFID safe

OI dames overslag middel 301

Geheel leder
RFID safe

OI rits portemonnee 213

Veelzijdig portemonneetje
RFID safe

OI Ruime overslag portemonnee 211

Ruimte voor 20 pasjes

Alle portemonnees van OI zijn RFID safe . OI staat voor kwaliteit en uitstraling mocht er onverhoopt iets mis zijn met uw portemonnee laat het ons dan weten. Echter alle modellen van OI worden voor dat ze in productie gaan uitvoerig nagekeken of alles past wat er in kan. en of de kwaliteit aan onze maatstaven voldoet.

Wij van OI komen de komende tijd met heel veel nieuwe modellen .

Wij gaan proberen om met de nieuwste modellen als eerste te komen . Maar natuurlijk worden de oude modellen niet vergeten .Heeft u een model dat u graag weer zou kunnen kopen maar niet meer kunt vinden neem dan contact met ons op en wij gaan er voor zorgen. zonder verplichtingen natuurlijk. Hou onze website in de gaten want de keuze zal enorm zijn. U kunt ons ook tegenkomen op een van de grote markten in Nederland .Benieuwd waar we staan? stuur ons een mailtje met uw woonplaats en wij laten weten wanneer we het dichtste bij u in de buurt zijn .

Voor vragen kunt u altijd bellen 0613674373

Veel succes op de site en misschien tot op de markt .

Komt u ons tegen op de markt .laat even weten dat u onze site bezocht heeft , dan hebben wij een leuke attentie voor u.