Hunter dames portemonnees

Deze serie dames portemonnees is vervaardigd uit mooie en zeker stevige leer soorten. Wij hebben ons best gedaan om veel welbekende modellen in ons assortiment op te nemen . Een kwaliteit die jaren mee zal gaan. En er zal dan ook in de loop der tijd een groot assortiment aan toegevoegd worden.

Op deze pagina hebben wij voor u alle hunter dames portemonnees van het merk OI gefilterd . De meeste portemonnees zijn verkrijgbaar in 3 kleuren

 

RFID safe

OI Portemonnee klein hoog anti skim / Hunter bruin 105H

Deze bruine portemonnee is mooi klein en geschikt voor dames en heren , hij is dubbel gestikt RFID safe en er is ruimte voor 10 creditcards.
RFID safe

OI Billfold met cardprotector Hunter / anti skim 106H

De welbekende bruine portemonnee met de Figuretta cardprotector RFID safe en mooi compact.De topper van de laatste jaren.Ook de pasjes naast de cardprotector zijn RFID safe
RFID safe

OI Overslag portemonnee uitgebreid Groot hunter / Anti skim 107H

Deze Zeer ruime Portemonnee van het merk OI is zeer uitgebreid .De portemonnee is dubbel gestikt en geheel RFID safe. Door de dubbele drukker kan de portemonnee altijd gesloten worden . Van een mooie rundleder soort vervaardigd Door de rits binnenin heeft u goed overzicht over uw kleingeld.

RFID safe

OI Billfold met cardprotector groot Hunter / anti skim 115H

De welbekende bruine portemonnee met de Figuretta cardprotector RFID safe en mooi compact.De topper van de laatste jaren.Ook de pasjes achter de cardprotector zijn RFID safe / anti skim
RFID safe

OI Dames overslag portemonnee RFID protected 118H

Een traditioneel model van OI een envelop portemonnee een wat ouder model nog steeds gewild RFID protected en Helemaal dubbel gestikt Dit is een aanrader.uitgevoerd in hunter leder
RFID safe

OI Dames Euro portemonnee linkshandig Hunter 119H

Deze portemonnee van het merk OI is zeer geschikt voor linkshandige dames.De pasjes vakjes zijn namelijk omgedraaid zodat u nooit een pasje kunt verliezen.De portemonnee is in zijn geheel RFID safe en dubbel gestikt .

RFID safe

OI beugelportemonnee hunter 120H

Al jaren bij de oudere onder ons een zeer gewild model. Echter nu de laatste jaren hebben de jongere de beugel portemonnee ook ontdekt.
RFID safe

OI Beugel portemonnee groot Hunter 121H

De originele beugel portemonnee van het merk OI . Met de welbekende beugel voor het kleingeld .In de beugel vindt u 1vak. Genoeg ruimte voor pasjes en een zichtvak voor bv foto's . Natuurlijk is de hel portemonnee RFID safe.
RFID safe

OI Europortemonnee met bak voor kleingeld Hunter 135H

Deze portemonnee van OI is geheel RFID safe Dus veilig tegen skimmen .Voorzien van een flinke bak voor kleingeld.De portemonnee is dubbel gestikt en alle passenvakken zijn ook gestikt dit alles komt ten goede van de levensduur.De portemonnee is uitgevoerd in mooi rundleder

RFID safe

OI Billfold met cardprotector en 9 extra pasjesvakjes Hunter 144H

De welbekende portemonnee met de Figuretta cardprotector RFID safe en mooi compact.De topper van de laatste jaren.Ook de pasjes naast de cardprotector zijn RFID safe
RFID safe

OI Billfold met cardprotector en 3 extra pasjes Hunter / anti skim 145H

Veel verkocht bruin model van OI met de FIGURETTA cardprotector . beschermd uw pasjes tegen skimmen en beschadiging .In de cardprotector kunnen maximaal 6 pasjes maar minder is geen probleem ze vallen er niet uit. De gehele portemonnee is ook RFID safe
RFID safe

OI Ritsportemonnee met cardprotector / anti skim 147H

Deze bruine ritsportemonnee van het merk OI is een dames portemonnee met veel ruimte gemaakt uit een mooie bruin hunter leder.  Met een dubbele drukker zodat deze portemonnee altijd sluit.
RFID safe

OI Billfold met cardprotector en wiener schachtel 148H

Veel verkocht bruin model van OI met de FIGURETTA cardprotector . beschermd uw pasjes tegen skimmen en beschadiging .In de cardprotector kunnen maximaal 6 pasjes maar minder is geen probleem ze vallen er niet uit. De gehele portemonnee is ook RFID safe
RFID safe

OI Hoge wiener schachtel uitgebreid,vierkant muntgeld vakje 149H

Deze bruine portemonnee is voorzien van een vierkant bakje , dit is makkelijk voor minder valide die maar een hand kunnen gebruiken . door de portemonnee neer te leggen kan er geen geld vallen maar is het toch overzichtelijk om kleingeld te pakken.
RFID safe

OI Portemonnee Klein hunter / anti skim 150H

Deze bruineportemonnee van het merk OI is makkelijk voor op stap of op vakantie . Hij is dubbel gestikt en is geheel RFID safe , ruimte voor biljetten kleingeld en pasjes
RFID safe

OI Beugelportemonnee Middel hunter 158H

Een mooi compact portemonneetje van het merk OI . Met de welbekende beugel voor het kleingeld .In de beugel vindt u 2 vakken. Genoeg ruimte voor pasjes en een zichtvak voor bv foto's . Natuurlijk is de hel portemonnee RFID safe.
RFID safe

OI Beugelportemonnee Groot hunter 159H

Deze beugelportemonnee van het merk OI is een al wat ouder model maar toch nog steeds zeer gewild. Vooral bij de wat oudere dames is dit een model wat herinneringen ophaalt ,maar nu in een nieuw jasje met meer mogelijkheden voor pasjes en helemaal |RFID safe. 
RFID safe

OI Beugelportemonnee Kort Hunter 160H

Deze portemonnee van het merk OI is makkelijk voor op stap of op vakantie . Hij is dubbel gestikt en is geheel RFID safe , ruimte voor biljetten kleingeld en pasjes
RFID safe

OI Dames Ritsportemonnee zeer uitgebreid 161H

Deze OI ritsportemonnee is zeer uitgebreid het is dan ook een flinke portemonnee. Maar zeker het bekijken eens waard De portemonnee is helemaal RFID safe en heeft veel mogelijkheden .
RFID safe

OI Korte europortemonnee vacht Hunter 163H

Een portemonnee van het merk OI met echt vacht ( Geit ) de portemonnee is geheel van rundleder en de vacht is geit .Dit zal dit jaar weer de modetrend worden . Natuurliijk zal de vacht onderling verschillen maar u kunt Altijd bij de opmerkingen laten weten bv veel bruin of veel wit .Helemaal RFID safe.
RFID safe

OI Overslagportemonnee smal vacht 167H

Overslagportemonnee van OI RFID safe dit is een kleine maat. U moet dus alle biljetten 1 x vouwen met uitzondering van het 5 euro biljet.
RFID safe

OI Wiener schachtel / vierkant muntgeld bakje / portemonnee met biljetten en creditcards / anti skim 168H

Deze bruine portemonnee is voorzien van een vierkant bakje , dit is makkelijk voor minder valide die maar een hand kunnen gebruiken . door de portemonnee neer te leggen kan er geen geld vallen maar is het toch overzichtelijk om kleingeld te pakken.
Nieuw

OI Bilfold met vierkant bakje 177H

Nieuw in ons assortiment
RFID safe

OI Portemonnee oud model drukkers 178H

Nieuw in ons assortiment Oud model maar erg gewild onder de mensen die er al jaren een hebben. portemonnee wordt steeds soepeler en daardoor kan er heel veel in.
RFID safe

OI Beugelportemonnee Hunter 197H

De originele huishoudportemonnee wordt nog regelmatig verkocht . Dit model van OI is dan ook nog steeds verkrijgbaar in 3 kleuren .Hij is dubbel gestikt en helemaal RFID safe.
RFID safe

OI Overslagportemonnee pasjes achterop 210H

Uitgebreide portemonnee van OI met veel ruimte voor pasjes ,helemaal RFID safe en dubbel gestikt.
RFID safe

OI Overslagportemonnee extra pasjes 211H

deze portemonnee van OI is ruim opgezet en heeft een stoere uitstraling ,deze overslag ortemonnee is voorzien van een rits voor kleingeld .De portemonnee is RFID safe /anti skim .
RFID safe

OI Dames portemonnee met veel pasjes

Nieuw in ons assortiment
RFID safe

OI Ritsportemonnee Klein uitgebreid 213H

RFID safe is deze portemonnee met een rits voor kleingeld en veel ruimte voor pasjes, 10 stuks kunt u er in kwijt. Het muntgedeelte is geheel van leer en afsluitbaar met een rits.
RFID safe

OI Dames ritsportemonnee / anti skim 218H

Nieuw in ons assortiment
RFID safe

OI Dames portemonnee middel dubbel geldvak Hunter 220H

Deze dames portemonnee is door zijn indeling kleiner maar wel wat dikker dan de meeste portemonnees maar door de perfecte indeling is deze portemonnee zeer overzichtelijk.
Nieuw

OI dubbele rits Groot 233H

Ruime portemonnee afgesloten met 2 ritsen
Nieuw

OI Beugelportemonnee klein 261H

Nieuw in ons assortiment
RFID safe

OI Wiener schachtel met pasjes / Hunter / anti skim 271H

OI Bruine wiener schachtel is zeer geschikt voor mensen die maar een hand kunnen gebruiken.
RFID safe

OI Kleine hoge boekje afgesloten met rits 274H

OI Bruine billfold geheel leder RFID safe en dubbel gestikt.
RFID safe

OI Luxe uitgebreide ritsportemonnee in hunter leder 277H

RFID safe

OI Dames overslag portemonnee bak/ Hunter 279H

Nieuw in ons assortiment Een ouder model in een nieuw jasje RFID safe
RFID safe

OI Dames rits groot / RFID safe / Hunter 283H

Een Portemonnee voor jaren degelijk en zeer sterk.
Nieuw

OI Dames overslag portemonnee groot 285H

Uitgevoerd in Hunter leder
RFID safe

OI Europortemonnee Kort Hunter 300H

Deze Europortemonnee van het merk OI is aangepast met een bak voorop die met een drukker sluit zodat u meer kleingeld in de portemonnee kwijt kunt . De Europortemonnee heeft een Harmonica bodem zodat het in zijn geheel een hele ruime damesportemonnee is.
RFID safe

OI Overslagportemonnee smal 301H

Overslagportemonnee van OI RFID safe dit is een kleine maat. U moet dus alle biljetten 1 x vouwen met uitzondering van het 5 euro biljet.
RFID safe

OI Europortemonnee vacht Hunter 303H

Een portemonnee van het merk OI met echt vacht ( Geit ) de portemonnee is geheel van rubdleder en de vacht is geit .Dit zal dit jaar weer de modetrend worden . Natuurliijk zal de vacht onderling verschillen maar u kunt Altijd bij de opmerkingen laten weten bv veel bruin of veel wit .Helemaal RFID safe.
RFID safe

OI Luxe uitgebreide ritsportemonnee in hunter leder 304H

Veel verkocht model
RFID safe

OI Rits portemonnee horizontaal met afneembaar schouder riempje 284H

met ruimte voor mobiel

Alle portemonnees van OI zijn RFID safe . OI staat voor kwaliteit en uitstraling mocht er onverhoopt iets mis zijn met uw portemonnee laat het ons dan weten. Echter alle modellen van OI worden voor dat ze in productie gaan uitvoerig nagekeken of alles past wat er in kan. en of de kwaliteit aan onze maatstaven voldoet.

Wij van OI komen de komende tijd met heel veel nieuwe modellen .

Wij gaan proberen om met de nieuwste modellen als eerste te komen . Maar natuurlijk worden de oude modellen niet vergeten .Heeft u een model dat u graag weer zou kunnen kopen maar niet meer kunt vinden neem dan contact met ons op en wij gaan er voor zorgen. zonder verplichtingen natuurlijk. Hou onze website in de gaten want de keuze zal enorm zijn. U kunt ons ook tegenkomen op een van de grote markten in Nederland .Benieuwd waar we staan? stuur ons een mailtje met uw woonplaats en wij laten weten wanneer we het dichtste bij u in de buurt zijn .

Voor vragen kunt u altijd bellen 0613674373

Veel succes op de site en misschien tot op de markt .

Komt u ons tegen op de markt .laat even weten dat u onze site bezocht heeft , dan hebben wij een leuke attentie voor u.