Marine blauwe portemonnees basic

Dames portemonnee uitgevoerd in een stevige leersoort, met lederen muntgeldvak. In 7 kleuren verkrijgbaar. En vele modellen.

Onze Dames portemonnees zijn uitgevoerd in leder. Dit assortiment portemonnees is leverbaar in 7 kleuren. Namelijk zwart, groen, blauw, rood, navy,roze en paars. Alle portemonnees hebben een lederen kleingeldvak,dit voorkomt het snel slijten van dit vak.De damesportemonnees zijn zorgvuldig uitgekozen en zijn dan ook de portemonnees die in Nederland heel veel worden verkocht.

Deze portemonnees zijn zeer gunstig geprijsd wat wel blijkt uit de vele verkopen uit deze serie. Wij doen onze uiterste best om het assortiment verder uit te bereiden met gewilde modellen en eigen ontwerpen.

Navy blue

Klein overslag portemonneetje 245

Dit kleine portemonneetje is uitgevoerd in leder en in 7 kleuren .Het portemonneetje is dubbel gestikt en het muntvak achterop is aan de binnenkant ook geheel leder.Leuk voor op stap .Biljetten moeten 2 x gevouwen worden.

Navy blue

Overslag portemonnee met ruimte voor veel foto's 205

Een flinke portemonnee uitgevoerd in zeven kleuren en mogelijkheid voor veel foto's . Door de soufflé kan de portemonnee heel breed worden, achter de pasjes is nog een smal vak dat gebruikt kan worden voor geld onzichtbaar weg te stoppen. Veel verkocht in België .
Nieuw

Portemonneetje met 2 kanten vakken 137 Navy

Een kleine overslagbeurs met 2 kleppen een voor kleingeld en een voor biljetten en creditcards. Het muntvak is aan de binnenkant ook geheel leder.
Navy blue

Dames billfold hoog lock 136

Deze dames billfold is uitgevoerd in 7 kleuren en is voorzien van een dubbele drukker zodat deze portemonnee altijd zal sluiten. De portemonnee is dubbelgestikt en het kleingeld vak is voor en achter geheel van leder , dit voor een langere levensduur.
Navy blue

Ritsportemonnee klein 134

Leuk portemonneetje uitgevoerd in 7 kleuren
Navy blue

Stappertje horizontaal Klein portemonneetje 132

Een klein portemonneetje iets groter dan een pasje makkelijk voor op stap in een klein tasje in 7 kleuren
Navy blue

Mini soufflé portemonneetje echt heel klein 130

Dit portemonneetje is zo klein dat er zelfs geen pasje in past. wordt daarom ook vaak gebruikt voor kinderen of contactlenzen en of medicijnen
Navy blue

Klein Dun portemonneetje met rits 129

Een klein dun portemonneetje dat makkelijk waar dan ook mis weg te stoppen ,bv. in laars of klein tasje verkrijgbaar in 7 kleuren met een ritsje voor kleingeld.
Navy blue

Klein portemonneetje met soufflé 128

Een leuk portemonneetje waar alles in past wat je nodig hebt. Pasjes, foto's en natuurlijk geld verkrijgbaar in 7 kleuren door de soufflé bodem kan er stiekem toch veel in.
Navy blue

Dames portemonnee 3 luik 127

Een leuk portemonneetje waar alles in past wat je nodig hebt. Pasjes, foto's en natuurlijk geld verkrijgbaar in 7 kleuren door .Voor het kleingeld zit er een bakje voorop de portemonnee en een ritsje achterop .
Navy blue

Klein portemonneetje Stappertje Origineel 126

Het stappertje origineel wordt veel gebruikt door de dames . Past namelijk makkelijk in een klein tasje,maar kan toch voldoende in.. Biljetten kunnen zonder te vouwen in het portemonneetje. Wordt veel verkocht door de jeugd.
Navy blue

Dames billfold marine blauw 125

Dames billfold in 7 kleuren leverbaar geheel leder
Navy blue

Dames portemonnee dubbele overslag 124

Een leuk portemonneetje waar alles in past wat je nodig hebt. Pasjes, foto's en natuurlijk geld verkrijgbaar in 7 kleuren  .Voor het kleingeld zit er een bakje onder de 2e klep. en biljetten kunnen samen met de pasjes onder de eerste klep.
Navy blue

Dubbele overslag klein portemonneetje 122

Een kleine overslagbeurs met 2 kleppen een voor kleingeld en een voor biljetten en creditcards. Het muntvak is aan de binnenkant ook geheel leder.

Mocht u hier niet vinden wat u zoekt, bent u op zoek naar een oud model, een speciaal model , of heeft u een eigen ontwerp bij ons is bijna alles mogelijk.

Of die portemonnee van uw vriendin die u ook graag een zou willen hebben maar niet meer kunt vinden.

Veel mensen hebben een portemonnee waar ze aan gehecht zijn maar zo versleten zijn dat het eigenlijk niet meer kan. Daar kunnen wij u meestal bij helpen.

Vaak zijn enkele maten en foto's genoeg om hem te maken.

Is dit het geval bij u, laat het ons weten per email met voldoende foto's.