Nu met extra korting

OI Sleutelbeursje / Sleuteletui haak 237H Hunter

OI / Innuendo Lederwaren
8719925531392
Per stuk
    Levertijd: Wordt vandaag verstuurd m.u.v.het weekend
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Deze sleuteletuis van OI lederwaren zijn uitgevoerd in een stevige leersoort en de rits is voorzien van een metalen trekker . De sleuteletui is uitgevoerd in hunter leder Met achter de sleutels een papiergeldvak.deze sleuteletui is niet geschikt voor dikke sleutels. uitsluitend voor platte sleutels.

SLEUTEL ETUI MET HAKEN
  • Afmetingen: 6  x 2 x 10 cm
  • Sleutelhaken : 6
  • Bijzonderheden:Met achter de sleutels een biljetvak en een ritsje voor kleingeld

 

Alle portemonnees van OI zijn RFID safe  Met uitzondering van de sleuteletuis. OI staat voor kwaliteit en uitstraling mocht er onverhoopt iets mis zijn met uw portemonnee laat het ons dan weten. Echter alle modellen van OI worden voor dat ze in productie gaan uitvoerig nagekeken of alles past wat er in kan. en of de kwaliteit aan onze maatstaven voldoet.

Wij van OI komen de komende tijd met heel veel nieuwe modellen .

Wij gaan proberen om met de nieuwste modellen als eerste te komen . Maar natuurlijk worden de oude modellen niet vergeten .Heeft u een model dat u graag weer zou kunnen kopen maar niet meer kunt vinden neem dan contact met ons op en wij gaan er voor zorgen. zonder verplichtingen natuurlijk. Hou onze website in de gaten want de keuze zal enorm zijn. U kunt ons ook tegenkomen op een van de grote markten in Nederland .Benieuwd waar we staan? stuur ons een mailtje met uw woonplaats en wij laten weten wanneer we het dichtste bij u in de buurt zijn .

Voor vragen kunt u altijd bellen 0613674373

Veel succes op de site en misschien tot op de markt .

Komt u ons tegen op de markt .laat even weten dat u onze site bezocht heeft , dan hebben wij een leuke attentie voor u

Materiaal: Leder
Stijl: OI
Kleur:

Hunter

Gemaakt door: OI lederwaren
Afmetingen: 6 x 2 x 10 cm