OI Overslag portemonnee uitgebreid Groot zwart / Anti skim 107

OI / Innuendo Lederwaren
8719925539961
RFID safe
    Levertijd: Wordt vandaag verstuurd m.u.v.het weekend
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Deze Zeer ruime Portemonnee van het merk OI is zeer uitgebreid .De portemonnee is dubbel gestikt en geheel RFID safe. Door de dubbele drukker kan de portemonnee altijd gesloten worden . Van een mooie rundleder soort vervaardigd Door de rits binnenin heeft u goed overzicht over uw kleingeld.

VERKRIJGBAAR IN 3 KLEUREN
  • Afmetingen:15 x 3 x 10 CM
  • Kleingeld:2 ritsen waarvan 1 met 2 vakken
  • Biljetten:3 waarvan 1 op de kopse kant
  • Creditcards:20 stuks
  • Bijzonderheden: Portemonnee is dubbel gestikt, uitgevoerd in een soepele leersoort en alle pasjesvakjes zijn gestikt .

Alle portemonnees van OI zijn RFID safe . OI staat voor kwaliteit en uitstraling mocht er onverhoopt iets mis zijn met uw portemonnee laat het ons dan weten. Echter alle modellen van OI worden voor dat ze in productie gaan uitvoerig nagekeken of alles past wat er in kan. en of de kwaliteit aan onze maatstaven voldoet.

Wij van OI komen de komende tijd met heel veel nieuwe modellen .

Wij gaan proberen om met de nieuwste modellen als eerste te komen . Maar natuurlijk worden de oude modellen niet vergeten .Heeft u een model dat u graag weer zou kunnen kopen maar niet meer kunt vinden neem dan contact met ons op en wij gaan er voor zorgen. zonder verplichtingen natuurlijk. Hou onze website in de gaten want de keuze zal enorm zijn. U kunt ons ook tegenkomen op een van de grote markten in Nederland .Benieuwd waar we staan? stuur ons een mailtje met uw woonplaats en wij laten weten wanneer we het dichtste bij u in de buurt zijn .

Voor vragen kunt u altijd bellen 0613674373

Veel succes op de site en misschien tot op de markt .

Komt u ons tegen op de markt .laat even weten dat u onze site bezocht heeft , dan hebben wij een leuke attentie voor u